Składniki
- 150 g wędzonej makreli
- 100 g twarogu półtłustego
-2 łyżki jogurtu greckiego
-1 łyżeczka oliwy z oliwek
- 1 łyżeczka siemienia lnianego
- 100 g twarogu półtłustego
-2 łyżki jogurtu greckiego
-1 łyżeczka oliwy z oliwek
- 1 łyżeczka siemienia lnianego
- przyprawy: sól i pieprz
- crispery ser kozi i majeranek
- crispery ser kozi i majeranek
Przepis
Usuwany ości z makreli. Makrelę, twaróg, jogurt, oliwę i przyprawy mieszany ze sobą łyżką, aż powstanie jednolita masa.
Tak przygotowaną pastę podajemy z Crisperami.
Na takie kanapki możemy położyć marchewkę, pomidora, bądź dowolne warzywa.
Smacznego : )
Tak przygotowaną pastę podajemy z Crisperami.
Na takie kanapki możemy położyć marchewkę, pomidora, bądź dowolne warzywa.
Smacznego : )
0 komentarze:
Prześlij komentarz