FIT PASTA Z INDYKA DO KANAPEK










Składniki

- 150 g. ugotowanej piersi z indyka
- 1 niewielka, ugotowana marchewka
1 mała ugotowana pietruszka
- 1 łyżeczka oliwy- 1 łyżka posiekanego szczypiorku
- duża szczypta majeranku oraz czosnku granulowanego
- sól, pieprz do smaku
OPCJONALNIE: kukurydza
- CRISPERY KOZI SER I ROZMARYN


Przepis

Gotujemy mięso z marchwią i pietruszką. Po ugotowaniu blendujemy razem na gładką masę dodając oliwę, przyprawy i szczypior. Po zblendowaniu opcjonalnie dodajemy łyżkę kukurydzy i mieszamy.
Pasta pasuje do CRISPERÓW z kozim serem i rozmarynem.




Smacznego :  )



















2 komentarze:

  1. Świetnie wygląda ta pasta z indyka :-) Chętnie zrobię ją na jutro, tym bardziej, że znudziły mi się standardowe kanapki z serem i szynką :-)

    OdpowiedzUsuń
  2. No wygląda to przepysznie! chętnie wypróbuje u siebie w domu, dzięki <3

    OdpowiedzUsuń