- 150 g piersi z kurczaka
- 100 ml mleka kokosowego
- 1 paczka Trendy Lunch: mhammas, groszek, grzyby leśne, tymianek
- 100g szpinaku
- przyprawy: słodka papryka, kurkuma, sól, pieprz
- olej kokosowy
- 100 ml mleka kokosowego
- 1 paczka Trendy Lunch: mhammas, groszek, grzyby leśne, tymianek
- 100g szpinaku
- przyprawy: słodka papryka, kurkuma, sól, pieprz
- olej kokosowy
Przepis
Olej kokosowy rozpuszczamy na patelni. Kurczaka kroimy w kostkę i przyprawiamy słodką papryką, kurkumą, solą i pieprzem. Smażymy kurczaka na patelni. Na oddzielną patelnię wrzucamy umyty szpinak i smażymy go. W międzyczasie w osolonej wodzie gotujemy Trendy Lunch: mhammas, groszek, grzyby leśne, tymianek. Kurczaka łączymy ze szpinakiem i zalewamy mlekiem kokosowym. Wrzucamy do całości ugotowany Trendy Lunch i chwilę gotujemy.
Smacznego : )
Smacznego : )
0 komentarze:
Prześlij komentarz