Składniki
- 2 duże łyżki mąki ryżowej
- 2 woreczki kaszy jaglanej ugotowanej
- 5 łyżek ksylitolu
- olej kokosowy 1 łyżka
- 2 łyżki kakao, 1 łyżeczka cynamonu
- 2 łyżki wiórków kokosowych
- suszone owoce ( u nas śliwki)
- 2 woreczki kaszy jaglanej ugotowanej
- 5 łyżek ksylitolu
- olej kokosowy 1 łyżka
- 2 łyżki kakao, 1 łyżeczka cynamonu
- 2 łyżki wiórków kokosowych
- suszone owoce ( u nas śliwki)
Przygotowanie
Blendujemy na gładko wszystkie składniki.
Wylewam do blaszki. Posypujemy owocami suszonymi i wbijamy je w ciasto. Wkładamy do piekarnika na 190 stopni -
60 min., po wyjęciu czekamy min. 15 min do ostygnięcia.
Wylewam do blaszki. Posypujemy owocami suszonymi i wbijamy je w ciasto. Wkładamy do piekarnika na 190 stopni -
60 min., po wyjęciu czekamy min. 15 min do ostygnięcia.
ALe pychota! <3
OdpowiedzUsuńPo godzinie pieczenia wciąż jest mokre, jakby niedopieczone. Tak ma być i jak je wyjmę to "wyschnie" czy raczej trzymać dalej? 😀
OdpowiedzUsuńUwielbiam kokos! Chyba w ten weekend wypróbuję ten przepis!
OdpowiedzUsuń